Nieuws

Summerflowers telers op werkbezoek bij Havatec
Vorige week een geslaagde bijeenkomst gehad met een groot aantal Summerflowers telers. Deze bijeenkomst werd gehouden op het nieuwe bedrijf van Havatec. Deze bouwer van bloemverwerkingsmachines kreeg de tijd om de telers hun nieuwe vindingen te laten zien en telers hadden even echt de tijd om..
Lees meer
Havatec aanwezig op het Tulip Trade Event
De tulpenteelt in Nederland staat drie dagen lang extra in de schijnwerpers tijdens het Tulip Trade Event! Drie dagen lang, van 20 tot en met 22 maart 2019, combineren exporteurs en veredelaars in Nederland hun open dagen. Daarmee is het Tulip Trade Event uitgegroeid tot een kleurrijke etalage voor de
Lees meer
T-Star Synchro Unit in Greenity blad
Havatec brengt sinds kort de T-Star Synchro Unit op de markt. "Dit is onderdeel van de Tulipstar, die stand alone is ontwikkeld", verteld directeur Mark Fikkers van Havatec. "Deze nieuwe machine komt tussen de … "
Lees meer
Winnaar Innovatieprijs 2019 met de Hyacinten ontboller 2.0
Expo Haarlemmermeer staat van 8 tot en met 10 januari 2019 volledig in het teken van de Mechanisatietentoonstelling van Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek (SMTB). De ...
Lees meer
Havatec in HMore Business & Lifestyle
Een mooi artikel over Havatec in HMore Business & Lifestyle magazine, om het volledige artikel te lezen klik hierna op..
Lees meer
Financieel Dagblad Gazellen Awards
Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken, komen in aanmerking. FD Gazellen viert een lustrumjaar: de prestigieuze..
Lees meer
Open dag 29 september 2018 groot succes !
De open dag is een groot succes geweest! Vanaf 10:00 uur stonden de deuren van de nieuwe bedrijfshal open voor de ontvangst van leveranciers, klanten, belangstellenden en medewerkers van de bedrijven van het omliggende bedrijventerrein.
Lees meer
Open dag op nieuwe locatie
Op zaterdag 29 september gaan de deuren open en willen wij u graag verwelkomen in ons nieuwe pand. Op deze dag zullen wij u een rondleiding geven, zal er een hapje en een drankje zijn en amusement voor de kinderen. Tevens is er een officiële opening en worden onze laatste
Lees meer
Verhuisbericht: nieuwe locatie per 15 augustus 2018
Door onze constante drang naar innovatie - veelal in samenwerking met onze klanten - bloeit Havatec als nooit tevoren! Hierdoor mochten wij veel nieuwe klanten verwelkomen en een fikse groei is het gevolg. Hardnekkig ruimtegebrek gaf ons de doorslag voor een verhuizing naar Nieuw-Vennep. We betrekken een nieuw pand dat
Lees meer
Wij hebben ons privacybeleid aangepast
Havatec BV vindt uw privacy belangrijk en wil transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over uw rechten in het beheren van die informatie.
Lees meer
‘Het geheim van de smid is de egelband ontbladeraar’
Greenity, 1 februari 2018: Deze tijd van het jaar pioenen? Ja, in Nederland is het winter, maar aan de andere kant van de wereld is het pioenentijd. Willem Boon en Bert-Jan Hoff zijn net terug van het zuidelijk halfrond waar zij de pioenen oogst hebben begeleid.
Lees meer
Lelies, asters en irissen worden verwerkt in de Quality Buncher 2.0
De Quality Buncher 2.0 is de perfecte oplossing voor kleine en grote kwekers, zoals bijvoorbeeld lelies, asters en irissen. Er is een uitstekende verwerkingscapaciteit te realiseren, zonder afhankelijk te zijn van de vaardigheid van de bossers. De Quality Buncher werkt eenvoudig en doeltreffend met een zeer hoge capaciteit.
Lees meer
Update bouw nieuwe pand
Na het vieren van het slaan van de eerste paal op 24 oktober is er voortvarend gewerkt aan de bouw van de nieuwe locatie van Havatec. Aannemersbedrijf Kroese B.V. uit Vinkeveen is volop bezig om te werken aan de fundering.
Lees meer
Havatec bouwt aan de toekomst
Op het Venneppark N207 is dinsdag 24 oktober de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Havatec B.V. Momenteel produceert Havatec op meerdere locaties in Noordwijkerhout en Lisse, vanaf juni 2018 verhuist alles weer naar één locatie.
Lees meer
Nieuwe Havatec Ontboller op de cover van Bloembollenvisie
Bij Havatec staan noviteiten centraal. Joris van Kessel: "We proberen op de beurs aandacht te geven aan nieuwe machines en over te dragen waar we voor staan: innovatie, klant- en servicegericht. Zo hebben we echt aan de klant gedacht met onze innovaties." Nieuw is de ontbolmachine. "Schoonmaken was lastig. Bij deze
Lees meer
Zomerbloemen bosmachine Quality Buncher in actie met pioenen
De Quality Buncher is de perfecte oplossing voor zomerbloemenkwekers, zoals pioenen. Er is een uitstekende verwerkingscapaciteit te realiseren, zonder afhankelijk te zijn van de vaardigheid van de bossers. De Quality Buncher werkt eenvoudig en doeltreffend met een zeer hoge capaciteit. De te korte bloemen worden automatisch uitgesorteerd.
Lees meer
Tulpenbroeiers kiezen massaal voor TulipStar in combinatie met de nieuwe Havatec ontboller
De populariteit van de TulipStar maakt grote sprongen. Aansprekende tulpenbroeiers hebben er dit jaar één of meerdere aangeschaft, neem bijvoorbeeld Germaco, Wesselman Flowers, M.T. Burger Bloembollen, Maliepaard Bloembollen bv, Boot Flora en Breg Tulpen. Leuk om te weten: voor Germaco is dit TulipStar nummer zeven en voor Wesselman Flowers nummer
Lees meer
Tulpenbosmachine Quality Buncher bij Joost van Diepen
De Quality Buncher is de perfecte oplossing voor kleine en grote tulpenbroeiers. Er is een uitstekende verwerkingscapaciteit te realiseren, zonder afhankelijk te zijn van de vaardigheid van de bossers. De Quality Buncher werkt eenvoudig en doeltreffend met een zeer hoge capaciteit. De te korte tulpen worden automatisch uitgesorteerd.
Lees meer
Tulpenbosmachine TulipStar bij Piet Plukkel
De TulipStar heeft zich ruimschoots bewezen als machine waarmee de productie van tulpen iedere dag keurig wordt gesorteerd en gebost. De bos wordt rechtstreeks op de bosband samengesteld. De bladeren worden continu gestrekt gehouden middels een luchtstroom tijdens het samenbrengen van de stelen in de bos.
Lees meer